Idyll Interiör


I Maj öppnade jag butiken Idyll Interiör på Södermalm i Stockholm. På den förhållandevis lilla ytan har vi  dukat upp ett brett sortiment av mode, skönhetsprodukter och inredningsdetaljer. 


Det blev skriverier i lokalpressen i Hörby när jag flyttade ned för 10 år sedan. Då lämnade ett tjusigt jobb i finansvärlden i huvudstaden för kärleken och öppnade en mode- och inredningsbutik, som snabbt blev populär. Jag hade också en hemsida som trogna kunder beställde varor ifrån,  kunder som fanns över hela landet och även utomlands . Finansbranschen där allt ska ske i går och ingen är riktigt nöjd var ingenting för mig längre, det är inredning, mode och design jag brinner för, så mitt  avhopp från ”gräddhyllan” till butiksgolvet kändes helt rätt.


Nu är jag tillbaka på hemmaplan och  har tagit med mig både kungspudeln Ludwig och sitt lyckade butikskoncept. Det bygger på ett sortiment för modemedvetna som vill skilja sig från mängden och omfattar klockor och smycken, kläder och skor, skönhetsprodukter och inredning. Jag säljer märkesprodukter/märkeskläder från ett 30-tal olika leverantörer, främst svenska, bl a Odd Molly, Branting, Heart of Lovikka, Vintage by fé, Canada Goose Home, Triwa, Ko-Ko-No, Kamelo, Ceannis Feeling Fame, Feeling Cashmer, Design Werk of Sweden, Cream och Ugg Australia samt Lexington. Någon dyrbutik vill jag dock inte kalla Idyll Interiör.

– Det finns något för alla plånböcker och alla smaker,  och välkomnar både unga och äldre, damer och herrar .


OBS. Butiken är stängd men vi vill tacka alla besökare vi haft genom åren. På återseende!